Meteen naar de content

Wij zijn vanaf vandaag bereikbaar via Whatsapp (0682310479)

Kom met ons in contact

Bestelling en levering

Bestelling en Levering

Het algemene doel is om u als klant nooit teveel te laten betalen voor alle producten. Daarnaast zijn wij momenteel ook heel bewust bezig om mee te helpen aan het milieu. Hierbij willen wij vooral denken om de CO2-uitstoot en deze drastisch verminderen in ons proces om een product uit te leveren. Om dit concept door te zetten hebben wij ervoor gekozen om alle producten gelijk vanaf onze leverancier te versturen. Dit houdt in dat wij de producten bemiddelen en alle producten vanuit de leverancier verstuurd worden. Dankzij dit alles kan de CO2-uitstoot drastisch verlagen omdat alles in één keer doorgaat naar de klant. Producten die weggegooid worden die al gemaakt zijn, geen opslag meer wat weer extra transport met zich mee brengt. Dit zijn allemaal voordelen om tijdens het proces de CO2-uitstoot te verlagen waardoor wij ook ons steentje bijdragen om het milieu te kunnen redden.

De geschatte leverdata zijn dan ook gebaseerd op verschillende factoren, waaronder het bestemmingsadres, de verzendoptie die is gekozen en hoe snel wij de producten kunnen assembleren en klaarmaken voor verzending.

Nadat er een bestelling binnenkomt gaan wij gelijk aan het werk. De leverancier zorgt ervoor dat het product gelijk wordt geassembleerd. Dit houdt in dat het ongeveer 1-2 dagen duurt voordat dit klaar is. Daarna zendt de leverancier het gelijk door naar jouw als klant waardoor het allemaal in één keer doorgaat naar jouw adres. Dankzij dit proces hanteren wij ook een gemiddelde levertijd van 10-20 dagen in NL en 10-15 dagen in BE. 

Daarnaast hebben wij ook producten die gepersonaliseerd kunnen worden, ook wel Print on Demand genoemd. Voor de producten hanteren wij een iets langere levertijd dan hierboven is vermeld. Uiteindelijk kan het personaliseren 7 extra werkdagen met zich meenemen, houdt hier altijd rekening mee als u besteld.

Helaas heeft het corona-virus momenteel invloed op de levertijd. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk uit te leveren maar houdt er rekening mee dat de gemiddelde levertijd in dit geval overschreden kan worden.

Momenteel is er een kans aanwezig dat het 2-4 weken kan duren voordat het pakket binnenkomt. Helaas zijn alle koeriersdiensten momenteel ook druk en voor zover wij weten zijn deze ook op hun limiet aan het werk. Wij gaan ons best doen om alles alsnog wel gewoon binnen de gemiddelde levertijd te leveren, maar helaas kunnen wij niks garanderen. Wij hopen dan ook dat hier begrip voor is.

De bestellingen die door ons zijn geassembleerd en verstuurd kunnen niet meer worden geannuleerd. Een geld-terug garantie zal dan ook niet van kracht zijn totdat het pakket retour is gestuurd volgens onze retour procedure.

Altijd Gratis Verzending

Het is belangrijk dat de klant nooit teveel betaald waardoor de garantie staat voor GRATIS verzending. Alle producten worden dan ook 100% GRATIS bij u als klant thuis afgeleverd. Hiervoor hoeft u als klant dus ook geen minimaal bestelafname te hebben om een gratis verzending te krijgen.

Volg je bestelling

 Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst kunt u deze een paar dagen na je bestelling eenvoudig volgen door op de volgende link te klikken:

>>Klik hier om je bestelling te volgen<<

Door gemakkelijk uw ordernummer en e-mailadres in te vullen kunt u precies zien wanneer het pakket geleverd wordt.

Verder nog vragen over je bestelling?

Wij zijn te bereiken via Whatsapp op het nummer 0682310479 (Alleen beschikbaar via Whatsapp) 6 dagen per week. 

Of neem contact met ons op via info@banego.nl

Onze klantenservice staat via de mail 7 dagen per week voor u klaar.(Ook buiten kantooruren)